AMF plafonds

AMF plafonds

AMF is leverancier van integrale plafondoplossingen en wereldwijd één van de grootste en de meest innoverende fabrikanten van systeemplafonds.

 
 
 

AMF produceert systeemplafonds van zeer hoge kwaliteit. De plafondplaten zijn tot wel 90 minuten brandwerend. AMF staat voor innovatie, er wordt continu gekeken hoe ze de producten beter kunnen maken. De onderneming is ook onderverdeeld in speciale productsectoren. Zo richten ze zich bijvoorbeeld op brandwering, geluidsisolatie en hygiëne.

Een overzicht van het AMF plafondplaten assortiment:

AMF Filigran plafondplaten
De AMF Filigran plafondplaat is een hardmineralen plafondplaat met een witte oppervlakte. De AMF Filigran is één van de goedkoopste plafondplaten van AMF maar heeft goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is een inleg plafondplaat en is leverbaar in de afmetingen 60x60 cm en 120x60 cm. De Filigran wordt vaak toegepast in kantoor,winkel en zorginstellingen.

AMF Planet plafondplaten
De AMF Planet plafondplaat is een hardmineralen plafondplaat met een witte oppervlakte. Het heeft een perforatie structuur en kleine fissuratie. Het is een inleg plafondplaat en is leverbaar in de afmetingen 60x60 cm en 120x60 cm. De Planet wordt vaak toegepast in horeca, kantoor,winkel en zorginstellingen.

AMF Orbit plafondplaten
De AMF Orbit plafondplaat is een witte hardmineralen plafondplaat met een zandkorrelstructuur. De AMF Orbit is verkrijgbaar in zowel geperforeerde en als ongeperforeerde type verkrijgbaar. Het is een inleg plafondplaat en is leverbaar in de afmetingen 60x60 cm en 120x60 cm.

AMF Antaris plafondplaten
De AMF Antaris plafondplaat is een witte hardmineralen plafondplaat, gelijk aan RAL 9010. Deze plafondplaat is een goedkope alternatief voor de Armstrong Ultima. Het is een inleg plafondplaat en is leverbaar in de afmetingen 60x60 cm en 120x60 cm.

AMF Feinstratos plafondplaten
De AMF Feinstratots plafondplaat is een plafondplaat met een fijne zandoppervlakte. De Feinstratos is verkrijgbaar met micro perforatie en zonder peforatie. De Feinstratos met micro perforatie zorgen voor een betere geluidsabsorptie. De AMF Feinstratos geeft een rustige uitstraling aan het plafond.
Deze type plafondplaat is leverbaar in verschillende afmetingen zowel als inleg als doorzak plafondplaten.

AMF Schlicht plafondplaten
De AMF Schlicht plafondplaat heeft een elegante design en levert een strak systeemplafond. De AMF Schlicht is een witte hardmineralen plafondplaat en is leverbaar in verschillende afmetingen zowel als inleg als in doorzak plafondplaten.

AMF Laguna plafondplaten
De AMF Laguna is een witte hardmineralen plafondplaat en heeft een oppervlak met een fijne structuur. De AMF Laguna is verkrijgbaar met micro perforaties wat zorgt voor een goede geluidsabsorptie en een plafondplaat zonder perforatie.  Beide typen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zowel als inleg als doorzak plafondplaten.

AMF Star plafondplaten
De AMF Star is een witte hardmineralen plafondplaat met een onregelmatige microperforatie op een effen oppervlakte. De AMF Star is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zowel als inleg plafondplaat en als doorzak plafondplaat.

AMF Feingelocht plafondplaten
De AMF Feingelocht plafondplaat heeft een onregelmatige perforatie en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zorgt voor een glad en elegant plafond. Het is een hardmineralen witte plafondplaat met een hoge vochtbestendigheid.

AMF Mercure plafondplaten
De AMF Mercure plafondplaat is gekenmerkt door ongelijkmatig geplaatste perforaties die voor een mooie uitstraling van uw systeemplafond en een goede geluidsabsorptie zorgt.  De Mercure is verkrijgbaar in verschillende afmetingen als inleg en als doorzak plafondplaten.

AMF Feinfresko-Saturn plafondplaten
De AMF Feinfresko-Saturn zijn witte hardmineralen plafondplaten met een onregelmatig geperforeerde textuur en zorgt voor een maximale geluidsabsorptie.  De Feinfresko-Saturn is leverbaar in verschillende afmetingen en zowel als inleg als doorzak verkrijgbaar.

AMF Fresko plafondplaten
De AMF Fresko plafondplaat is een witte hardmineralen plafondplaat met onregelmatige breukstructuren die allemaal in één richting lopen. De perforatiestructuur zorgt voor een uitstekende geluidsabsorptie.  De Fresko is verkrijgbaar in verschillende afmetingen als inleg en als doorzak plafondplaten.

AMF Alpha plafondplaten
De AMF Alpha plafondplaat is een goede akoestische plaat en voldoet aan de strenge eisen van de absorptieklasse A. De AMF Alpha is een witte hardmineralen plafondplaat en is voorzien van een akoestisch-open vlies aan de zichtzijde. Ook beschikt de Alpha over goede brandwerende en hygiënische eigenschappen.

AMF Thermaclean plafondplaten
De AMF Thermaclean is een witte hardmineralen plafondplaat. De Thermaclean wit is gelamineerd met een afwasbare witte vinylfolie. De Thermaclean is uitermate geschikt voor sectoren waar strenge eisen gelden op het gebied van hygiëne. De Thermaclean is verkrijgbaar in de afmetingen 60x60 cm en 120x60 cm inleg en zijn gemakkelijk te reinigen.

AMF Acoustic plafondplaten
De AMF Acoustic plafondplaat is een 19 mm dikke plafondplaat met een perforeerde mineraalvezel kern. De plafondplaat is voorzien met een akoestisch open vlies aan de zichtzijde en heeft een hoge geluidsabsorptie. De akoestisch open vlies zorgt voor een gladde en elegante uitstraling van het systeemplafond.

AMF dB Acoustic plafondplaten
De dB Acoustic is een zeer geschikte plafondplaat waar strengere eisen aan overlangs geluidsisolatie gesteld worden. De dB Acoustic heeft een onzichtbare perforatie wat zorgt voor een goede geluidsabsorptie. De combinatie van moderne biologisch afbreekbare mineraalwol, perliet, klei en zetmeel garanderen uitstekende akoestische eigenschappen.

AMF Thermofon plafondplaten
De AMF Thermofon plafondplaat is een witte hardmineralen plafondplaat en is voorzien van een akoestisch open vlies. De Thermofon heeft zeer goede geluidsabsorptie waarden voor het plafond. De plafondplaten zijn alleen verkrijgbaar als inleg plafondplaten en in de afmetingen 60x60 cm en 120x60 cm.