API plafondprofielen

api plafondprofielen

API ontwikkelt en produceert plafond ophangsystemen voor de interieurbouw. Kwaliteitssystemen die functioneel, maatvast, rigide en gemakkelijk aan te brengen zijn. Afbouwmateriaal.com heeft alle plafond profielen van API in haar assortiment.


 
 
 

API Bandrasters

Systeemplafonds in gebouwen vervullen een verscheidenheid aan functies. Naast de esthetische en akoestische eigenschappen die gevraagd worden, dienen ze plaats te bieden aan verlichting, klimaatinstallaties, bewegwijzering en geschikt te zijn voor de bevestiging van scheidingswanden.
Lees meer over API bandrasters

API Cross-Lock

Met het Cross-Lock systeem kan je semi-verdekt, verdekt of in stroken plafondpanelen monteren. Bij semi-verdekt en stroken zijn de draagprofielen slechts in één richting zichtbaar, bij verdekte plafondpanelen worden de draagprofielen afgedekt door de bijbehorende panelen.
Lees meer over API Cross-lock

API Plafond Eilanden

Met het modulaire opgezette Insula assortiment kan een grote verscheidenheid aan akoestische plafondeilanden gerealiseerd worden. Van kleine tot zeer grote eilanden met smalle of juist robuuste aan het paneel aangepaste omrandingen.
Lees meer over plafond eilanden

API Quick-Lock

Het Quick-Lock systeem, met zijn doordachte verbindingen, is niet alleen esthetisch fraai het onderscheidt zich vooral door montagegemak instabiliteit. Iedere verbinding draagt bij aan de haaksheid van het systeem.
Lees meer over API Quick-Lock