Armstrong plafonds

armstrong systeemplafondArmstrong is één van de grootste fabrikanten op het gebied van systeemplafonds. Armstrong is een organisatie dat wereldwijd actief is en heeft een brede lijn aan plafondplaten.

Een Armstrong systeemplafond biedt kwaliteit met betrekking tot brandwerendheid en akoestiek.

Armstrong heeft een brede assortiment aan plafondplaten. Zo zijn er plafondplaten voorzien van een geperforeerde structuur waardoor ze een bijdrage leveren aan goede leef- en werkomstandigheden voor elke ruimte.


 
Systeemplafonds van Armstrong zijn verlaagde plafonds en worden onder het bouwkundig plafond gemonteerd. Zo heeft u ruimte om kabels en leidingen weg te werken. Armstrong plafondplaten zijn eenvoudig te bewerken om verlichting of andere voorzieningen in te plaatsen.

Systeemplafond platen van Armstrong zijn er in vele soorten en kleuren. De meest voorkomende afmetingen van plafondplaten van Armstrong zijn 600 x 600 mm en 600x1200 mm.

De plafondplaten bestaan uit mineraalvezels of brandwerend hout waardoor het een hoge brandwerendheid heeft. De Armstrong plafondplaten kunnen een brandwerendheid van 30 minuten of langer hebben, afhankelijk van de gehele constructie. De Armstrong plafondplaten zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen.

Productielijn Armstrong plafonds

Armstrong heeft o.a. onderstaande types plafondplaten in hun assortiment:

armstrong-sahara-plafondplaten

Armstrong Sahara plafondplaten

De Armstrong Sahara geperforeerd is voorzien van een fijne korrelstructuur en heeft goede akoestische waarden en overlangs geluidsisolatie.
De Armstrong Sahara is een zeer populaire plafondplaat en wordt veel toegepast in winkels, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. De Sahara is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en types. De Sahara is verkrijgbaar in de standaard Sahara met microperforatie, de Sahara ongeperforeerd en de Sahara dB.

 

armstrong-perla-plafondplaten

Armstrong Perla plafondplaten

De Armstrong Perla plafondplaat heeft een hoge geluidsabsorptie en uitstekende overlangs geluidsisolatie. De Perla plafondplaat heeft een mooi vlak uiterlijk en is ongeperforeerd. Naast de standaard Perla plafondplaat is er ook de Perla OP (Open Plan). De Perla OP bevat de nieuwste technologie van Armstrong voor een uitstekende geluidsabsorptie (95%).

 
 
 

armstrong-ultima

Armstrong Ultima plafondplaten

De Armstrong Ultima zijn plafondplaten met een uitstekende geluidsabsorptie, overlangs geluidisolatie, hoge lichtreflectie en vochtbestendigheid. De Armstrong Ultima plafondplaten zijn onder te verdelen in 3 verschillende types, namelijk de standaard Ultima, Ultima dB en de Ultima OP. De Ultima dB plafondplaat heeft een uitstekende overlangs geluidsisolatie voor een verbeterde privacy en een goede geluidsabsorptie waardoor comfort, productiviteit in een ruimte aanzienlijk verbeterd kan worden. De Ultima OP (Open Plan) is de nieuwe generatie plafonds, voozien van de nieuwste technologie van Armstrong. De OP biedt het hoogste niveau van geluidsabsorptie (100%).

 

armstrong-alpina

Armstrong Alpina plafondplaten

De Armstrong Alpina is een voordelige plafondplaat met uitstekende akoestische eigenschappen. De Armstrong Alpina heeft een ongeperforeerde oppervlakte met een vlakke structuur. De plafondplaten zijn richtingloos waardoor het onderhoud en montage sneller en eenvoudiger is. De Alpina heeft geen filtereffect waardoor de platen langer wit blijven. Naast de standaard Alpina plafondplaat is er ook de Alpina OP. De Alpina OP heeft dezelfde structuur als de gewone Alpina alleen heeft het een betere geluidsabsorptie. De Alpina serie bestaat uit 53% uit recycle materiaal en valt daarom dan ook onder de eco-plafondplaten.

 

armstrong-tatra

Armstrong Tatra plafondplaten

De Amstrong Tatra is één van de meest verkochte plafondplaten. Het is een goedkope plafondplaat met uitstekende eigenschappen. De Armstrong Tatra is een hard mineralen plafondplaat en bestaat uit plafondplaten met 30 minuten en 60 minuten brandwerendheid. Deze plafondplaten worden veel toegepast in kantoren, supermarkten, kantines, winkels, horeca en ziekenhuizen.

 
 

armstrong-feria

Armstrong Feria plafondplaten

De Armstrong Feria is een plafondplaat met een fijne oppervlaktestructuur met microperforaties. Het heeft veel weg van de Sahara alleen is het een dunnere plaat. De Feria plafondplaat is verkrijgbaar in zowel inleg als doorzak en toepasbaar in vele verschillende ruimtes.

 
 
 
 

armstrong-optima

Armstrong Optima plafondplaten

De Armstrong Optima staat voor een goede geluidsabsorptie. Deze plafondplaat wordt in vele verschillende ruimtes gebruikt zoals kantoren, horeca gelegenheden en andere ruimten waar veel geluid voorkomt. De Armstrong Optima is verkrijgbaar in zowel inleg als doorzak. Het is is een hard mineralen plafondplaat en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 
 
 

armstrong-neeva

Armstrong Neeva plafondplaten

De Armstrong Neeva plafondplaten zijn perfect voor ruimtes waar een goede akoestiek belangrijk is. De Neeva plafondplaat is een hard mineralen plaat verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen, inleg of doorzak en heeft een maximale geluidsabsorptie van 100%.

 
 
 
 

armstrong-sierra

Armstrong Sierra plafondplaten

De Armstrong Sierra is een hard mineralen plafondplaat met een witte fijne structuur en heeft een goede geluidsabsorptie en geluidsdemping.
De Sierra plafondplaten zijn er in verschillende afmetingen en zo ook een verdekt uitneembare uitvoering wat zorgt voor een mooi strak plafond.

 
 
 

armstrong-colortone

Armstrong Colortone plafondplaten

De Armstrong Colortone is een zeer populaire plafondplaat en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Colortone is een hard mineralen plaat en heeft een fijne structuur met een zand korrelig oppervlak.

 
 
 
 

armstrong-fine-fissured

Armstrong Fine Fissured plafondplaten

De Fine Fissured plafondplaten zijn van een unieke licht gefisureerde productlijn en biedt een aanzienlijk aantal randafwerkingen en afmetingen.
De Fine Fissured zijn hard mineralen plafondplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en bieden de garantie tegen doorzakken.

 
 
 

armstrong-plain

Armstrong Plain plafondplaten

De Armstrong Plain plafondplaten zijn ongeperforeerde gladde platen met een witte oppervlaktestructuur. Dit zorgt voor een maximale lichtreflectie in ruimten waardoor indirect licht wordt toegepast. Dit leidt tot kostenbesparing en een verhoging van het comfort.

 
 
 
 

armstrong-casa

Armstrong Casa plafondplaten

De Armstrong Casa zijn microgeperforeerde plafondplaten en is leverbaar in verschillende standaard afmetingen. Het is een witte hardmineralen plafondplaat verkrijgbaar als inleg en doorzak.

 
 
 
 

armstrong-ceramaguard

Armstrong Ceramaguard plafondplaten

De Armstrong Ceramaguard is een hard mineralen plaat met een hoge vezeldichtheid. De Ceramaguard is bestand tegen stoom en heeft een 100% RV (relatieve vochtigheid). Deze plafondplaten zijn uitermate geschikt voor zwembaden en sauna’s.