Plafond profielen

Plafond profielenPlafondprofielen zijn een belangrijk onderdeel voor het ophangen van het systeemplafond. Plafondprofielen zijn er in verschillende merken en afmetingen. Het is van groot belang bij het kiezen van plafondprofielen of het gaat om een compleet nieuwe systeem of om een aanpassing aan het huidige systeemplafond. Het is namelijk niet mogelijk om de plafondprofielen van verschillende fabrikanten in één systeem te verwerken. Het is daarom van belang om eerst te weten welk type plafondprofiel u heeft.

Wij hebben de volgende merken plafondprofielen in ons assortiment:

- SiSto plafondprofielen
-  API Plafondprofielen
-  Armstrong plafondprofielen
-  CMC plafondprofielen

Hoofdprofiel SiStoSiSto plafondprofielen

SiSto plafondprofielen zijn plafondprofielen voor een systeemplafond van ons eigen merk. Ons eigen merk staat voor kwalitatieve en betaalbare profielen in standaard wit. Wij hebben profielen met een breedte (de witte zichtzijde) van 24 mm.
 
 
 
 
 
 
 
 

api-plafond-profielenAPI plafondprofielen

API plafondprofielen ontwikkelt en produceert plafond ophangsystemen voor de interieurbouw.  De plafondprofielen van API zijn standaard in de kleur sneeuwwit en verkrijgbaar in verschillende lengtes van 60 cm t/m 360 cm. Naast de standaard sneeuwwitte kleur zijn API plafondprofielen ook leverbaar in de kleuren zwart, alu geborsteld, Ral9006, messing en chroom. API plafondprofielen heeft hoofdprofielen en dwarsprofielen.
 
 
 
 
 

armstrong-plafondprofielenArmstrong plafondprofielen

Een Armstrong plafondprofiel combineert stabiliteit met eenvoudige installatie. Alle dwarsprofielen zijn voorzien van een stitching om stijfheid te verbeteren en weerstand te bieden tegen tordering.  De Armstrong plafondprofielen zijn dan ook makkelijk herkenbaar aan de stitching op de profielen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cmc-plafondprofielenCMC plafondprofielen

CMC plafondprofielen staat voor Chicago Metallic wat op elke profiel staat weergegeven. Hierdoor zijn de plafondprofielen van CMC makkelijk te herkennen . Het Chicago Metallic plafondprofiel heeft zowel dwarsprofielen als hoofdprofielen in verschillende lengtes.  De CMC plafondprofielen zijn één van de meest voorkomende plafondprofielen die wordt toegepast in een systeemplafond.