• Specialist in bouwmaterialen
  • Bezorging vanaf € 5,95
  • 24-uurs levering
  • Montage ook mogelijk
  • Klantenservice van 9:00 - 17:00

Offerte Luxalonplafond

Telefonisch contact? Bel ons 088-500 2700


Luxalon® plafonds
Uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer krijgt een unieke sfeer met de lamellen van Luxalon®. Luxalon® plafonds zijn aluminium lamellen plafonds verkrijgbaar in diverse types en kleuren, zo weet u zeker dat u jaren lang kunt genieten van een mooie uitstraling. Wij helpen u graag met de juiste kleur, zo matchen uw Luxalon® plafond altijd met de rest van uw interieur.

Omdat wij een officiele Luxalon® dealer zijn, vindt u bij ons altijd een ruim aanbod en dat voor de laagste prijs! Tevens monteren wij Luxalon® plafonds door heel Nederland, vraag tijdens uw offerte aanvraag naar de mogelijkheden. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor een Luxalon® plafond, vermeld hierbij; afmeting, gewenste kleur en of u een monteur wilt voor de montage.

Heeft u een vraag?
Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom kunt u ons op meerdere mogelijkheden benaderen voor uw vragen over o.a. het bestellen, retourneren, offerte aanvraag of montage van uw aangeschafte producten. Zelfs tot hulp op locatie. Onze klantenservice heeft specialisten voor u klaarstaan die u telefonisch te woord kunnen staan indien u direct uitleg wenst.

Telefoon
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 088-500 2700.

Chat
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via de chat bereikbaar voor al uw vragen.

Mail
Uw vragen via de mail worden op werkdagen zo spoedig mogelijk beantwoord.
U kunt ons rechtstreeks mailen info@sistoshops.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Neem contact op
Contactgegevens
* Verplichte velden