Isolatie materiaal

Uw wanden en plafond goed isoleren doet u met isolatiemateriaal van afbouwmateriaal.com

Wij hebben voor u verschillende soorten isolatie online in onze webshop. Zo kunt u kiezen uit steenwol en glaswol in verschillende maten.

Koop snel en eenvoudig uw isolatiematerialen online in onze webshop en profiteer van het gemak dat wij uw bestelling afleveren op elk gewenst adres in Nederland of België.

1 - 16 van 24

  1. 1
  2. 2

1 - 16 van 24

  1. 1
  2. 2

Isolatie materiaal

Bij Afbouwmateriaal.com koopt u snel en gemakkelijk wand isolatiemateriaal online. Wij leveren isolatiemateriaal voor scheidingswanden / metal stud wanden van de hoogste kwaliteit en bieden een goede bescherming tegen de kou.

 

Het isolatiemateriaal is brandwerend en geluiddempend.

Voor scheidingswanden / metal stud wanden wordt meestal steenwol of glaswol als isolatiemateriaal gebruikt. Door isolatiemateriaal te gebruiken krijgen de scheidingswanden een betere geluidsisolatie, brandwerendheid en thermische isolatie.

 

Advies: voor een metal stud wand bepaalt u aan de hand van de breedte van de profielen, de dikte van de isolatie. Het advies is om voor profielen van  45 mm isolatiemateriaal van 40 mm dik te gebruiken; voor profielen van 50 mm is dit isolatiemateriaal van 45 mm dik; profielen van 75 mm vult u met isolatiemateriaal van 60 mm dik.