+2

Info Rail Magnetisch 200 cm wit incl. 4 mouse magnets

De Info Rail Magnetisch is eenvoudig te monteren aan de wand na het monteren van de click&connect die samen met de pluggen en schroeven in een montageset worden meegeleverd.

De info rail magnetisch is leverbaar in een witte uitvoering in de standaard lengte van 200 cm. Het is mogelijk om de info rail magnetisch op maat te zagen middels een ijzerzaagje en tevens mogelijk om ze door te koppelen (verlengen) met de click&connect.

Toepassing Info Rail Magnetisch

1. De info rail magnetisch kan gebruikt worden voor het ophangen van tekeningen, posters, foto's, memo's of andere papieren documenten door ze via de onderkant vast te laten klemmen middels een 3-voudige geïntegreerde klemming.
Het papier dient dan wel vanaf 80 g tot karton met een dikte van 2 mm te zijn voor het stevig vast kunnen klemmen in deze info rail.

2. De info rail magnetisch is aan de voorkant voorzien van een magnetische strip waardoor u tekeningen of foto's op een eenvoudige manier met de 4 bijgesloten magneetjes in de vorm van een muis kunt ophangen.

De Info Rail Magnetisch wordt geleverd inclusief de benodigde schroeven, pluggen, click & connect, twee eindkappen en 4 witte mouse magnets.
€ 76,77
levertijd 1 werkdag
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice incl. BTW € 9.95