inrichtingen

Inrichting doet u met materialen van afbouwmateriaal.com.

Wij hebben verschillende producten in ons online assortiment voor de inrichting voor uw ruimte. Zo hoeft u met een Artiteq ophangsysteem maar 1 keer te boren, en kunt u alsnog uw kunstwerk verhangen. Al uw audio apparatuur op 1 plek en uw kabels uit het zicht? Dat is te realiseren met één van onze Cinewalls.

De inrichting keuze is reuze bij afbouwmateriaal.com, u kunt kiezen uit één van onze categorieën. Zo kunt u op uw gemak online kijken welk product het beste bij u en uw situatie past.

 

 • Ophangsystemen

  Diverse ophangsystemen om schilderijen op te hangen, maar ook voor het presenteren van posters, foto's, plattegronden, etc

 • Whiteboards

  Whiteboards in vele afmetingen en prijsklasses, magnetisch, uitklapbaar, met statief, etc. Ook vindt u hier diverse accessoires

 • Cinewall

  Mooie oplossing voor het op-
  hangen van uw flatscreen en bijbehorende media; achterwand met optionele verlichting.

 • Glassboards

  Glassboards zijn de luxe uitvoering van een whiteboard. Bestaande uit veiligheidsglas met een krasvast oppervlak.

 

 

Inrichtingen

Voor het ophangen van uw schilderijen met lijst of op canvas bieden wij een ruim assortiment aan van ophangsystemen van ArtiTeq. 

Zo kunt u ervoor kiezen om een rails aan de wand te monteren of aan het (systeem)plafond.

Bent u gecharmeerd van een Cinewall? Een mooie oplossing voor het ophangen van uw flatscreen tegen de wand waarbij uw snoeren in één keer worden weggewerkt.

Voor de professionale markt bieden wij speciaal de Glassboards Pure aan van Legamaster. Deze glassboards vinden ondersteuning door de speciale wandconstructie waardoor het lijkt of het bord voor de muur zweeft. 

Ook whiteboards en prikborden van Legamaster kunnen wij leveren in diverse maatvoeringen en uitvoeringen, zoals magnetisch, uitklapbaar, met statief. Eventueel aangevuld met de bijbehorende accessoires.