systeemplafonds

 1. systeemplafond

  Complete systeemplafonds! Vul alleen het aantal m² in en wij rekenen uit wat u precies nodig heeft voor een systeemplafond

 2. plafondplaten

  Uitgebreide selectie van plafondplaten. Middels het filter kunt u uw wensen aangeven. Eenvoudig te bestellen.

 3. plafondprofielen

  Alle hoofd- en dwarsprofielen, hoeklijn en kantlat die u nodig heeft voor uw systeemplafond. Ook in kleur leverbaar!

 4. accessoires

  Alle accessoires voor uw plafond; snelhangers, ophangdraad, ophangpunten, plafondhaakjes, montagekit en tape

systeemplafonds

Alles wat u nodig heeft voor een systeemplafond koopt u eenvoudig online bij Afbouwmateriaal.com.

Wij hebben een ruim aanbod van systeemplafond artikelen online in onze webshop, heeft u vragen? stel ze gerust aan onze systeemplafond specialist!

Wat is een systeemplafond?

Systeemplafonds zijn plafonds die bestaan uit profielen waar een raster van wordt gemaakt. Het raster heeft de afmeting van die past bij de plafondplaten. De meest gekozen rasterafmetingen zijn 600x600 mm of 600x1200 mm. In het raster worden de plafondplaten gelegd waardoor er een systeemplafond ontstaat.

De profielen worden met ophangdraad of snelhangers bevestigd aan het bouwkundig plafond. Dit bouwkundig plafond kan van damwand, beton of houten balken zijn. Systeemplafondplaten hebben goede akoestische eigenschappen die ervoor zorgt dat de concentratie en de mondelinge communicatie onderling in een ruimte makkelijk verloopt zoals in kantoren, gangen, technische ruimten en conferentiezalen.

Naast het akoestisch comfort hebben systeemplafonds over het algemeen een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

U kunt uw systeemplafond nu online veilig en eenvoudig bestellen bij Afbouwmateriaal.com. U kunt uw bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven via 088 500 2700 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur.

Ons enthousiaste verkoopteam zit voor u klaar.

Lees meer