systeemplafonds

systeemplafonds

Alles wat u nodig heeft voor een systeemplafond koopt u eenvoudig online bij afbouwmateriaal.com.

Wij hebben een ruim aanbod van systeemplafond artikelen online in onze webshop, heeft u vragen? stel ze gerust aan onze systeemplafond specialist! 

Koop nu snel en eenvoudig uw systeemplafond online bij afbouwmateriaal.com, wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres in Nederland of België.

systeemplafonds

Systeemplafonds zijn plafonds die bestaan uit profielen waar een raster van wordt gemaakt. Het raster heeft een afmeting van 600x600 mm of 600x1200 mm. In het raster worden de plafondplaten gelegd waardoor er een systeemplafond ontstaat.

De profielen worden met ophangdraad of snelhangers bevestigd aan het bouwkundig plafond. Dit bouwkundig plafond kan van beton of houten balken zijn. Systeemplafondplaten hebben goede akoestische eigenschappen die ervoor zorgt dat de concentratie en de mondelinge communicatie onderling in een ruimte makkelijk verloopt zoals in kantoren, gangen, technische ruimten en conferentiezalen.

Naast het akoestisch comfort hebben systeemplafonds over het algemeen een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

 

U kunt uw systeemplafond nu online veilig en makkelijk bestellen bij afbouwmateriaal.com. U kunt uw bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur.


Ons enthousiaste verkoopteam zit voor u klaar.