badkamer plafond

Speciaal voor uw badkamer bieden wij u een Luxalon® plafond aan. Dit type plafond geeft extra sfeer, stijl en een heleboel handige voordelen.

U kunt ervoor kiezen om de aluminium lamellen in de lengte of in de breedterichting te leggen zodat u een mooi lijnenspel creëert.

De Luxalon® panelen zijn in diverse kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Voor een strakke uitvoering in uw badkamer met witte en zwarte tinten, staat bijvoorbeeld een lamellenplafond in de kleur alu geborsteld perfect

Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons een kleurenmonster van de lamel op te vragen.
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier

Vochtbestendigheid 100%!

Met een badkamer plafond van Luxalon® heeft u nooit meer last van condensvorming en schimmel. De aluminium lamellen die deel uitmaken van het badkamerplafond zijn gemaakt van een hoogwaardig gecoat aluminium, waardoor het lamellen plafond de temperatuur van de omgeving overneemt. Dus uitermate geschikt voor uw badkamer.

Schimmel en zwarte vlekken op uw plafond behoren nu tot het verleden. Uiteraard blijft het wel belangrijk dat u de badkamer zelf goed ventileert door o.a. gebruik te maken van een ventilatierooster in het plafond.

Een badkamer plafond van Luxalon® is 100% vochtbestendig.

Luxalon plafond badkamerUitvoering badkamer plafond Luxalon®

Type: C (gesloten systeem)
Breedte lamel: 150 mm
Kleur lamel: mat wit
Kleur nummer: 0181

Afmeting: L 2.00 x B 2.00
Totale oppervlakte: 4 m²

Prijs: EUR 393,32 incl. BTW (excl. montage)

 

 

Luxalon plafond badkamer mat zilverUitvoering badkamer plafond Luxalon®

Type: C (gesloten systeem)
Breedte lamel: 150 mm
Kleur lamel: mat zilver
Kleur nummer: 7178

Afmeting: L 2.00 x B 2.00
Totale oppervlakte: 4 m²

Prijs: EUR 439,20 incl. BTW (excl. montage)

 

 

 

 

Een badkamer plafond zoals bovenstaand in úw badkamer?

Een Luxalon® badkamer plafond wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij u een geheel vrijblijvende offerte toesturen met een prijs voor levering van een plafond zoals bovenstaand. Gebruik hiervoor het contactformulier en ontvang uw offerte!

Badkamer plafond offerte aanvragen

 

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

Met het toepassen van een Luxalon® lamellen plafond kunt u heel eenvoudig leidingen en buizen in uw badkamer wegwerken. U heeft nl. altijd ruimte tussen het bouwkundig plafond en het badkamer plafond van Luxalon® van minimaal 4 - 8 cm.

Deze ruimte heeft u ook nodig om bijvoorbeeld een regendouche of inbouwspots te integreren. Alle panelen kunt u ook individueel demonteren, zodat de bovenliggende ruimte altijd toegankelijk blijft.

 

Creëer je eigen sfeer voor je badkamer plafond

Door gebruik te maken van een aantal accentlamellen in het plafond creëert u zelf uw eigen sfeer. Dit kan door gebruik te maken van een aantal zwarte accentlamellen zoals hiernaast is afgebeeld.
U kunt ook een spiegellamel plaatsen op een willekeurige plaats in uw badkamer plafond. Dit geeft al snel een speels effect.

 

Kleuren

Een badkamerplafond kunt u in diverse kleuren bestellen. De fabrikant Hunter Douglas heeft een kleurenpallet samengesteld waarop 44 verschillende kleuren getoond worden.

Wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt van de top 6 meest verkochte kleuren voor in een badkamer plafond.

Het is van belang om de basis van een badkamer zo rustig mogelijk te houden en daarom zijn wij van mening dat u de kleur voor uw badkamer plafond het beste kan voorzien van een basis kleur die niet overheersend is. ;

Onderstaand ziet u een overzicht van deze kleuren:

Kleurpallet Luxalon plafonds

Badkamer plafond offerte aanvragen