keuken plafond

Door de sterke en duurzame lak zijn de Luxalon® aluminium lamellen uitermate goed beschermd en dus uitermate geschikt voor uw keuken. Dankzij het gepatenteerde verfsysteem, is de hechting op het aluminium ook na zeer lange tijd gewaarborgd.

Alle panelen worden met zorg behandeld en geverfd. De lamellen zijn gemaakt van corrosiebestendig aluminium die eerst met een primer worden voorbehandeld en vervolgens worden voorzien van een polyestercoating.

Vooral in de keuken is het wel zo plezierig dat het keuken plafond snel en gemakkelijk te onderhouden is. Even een vochtige doek over de aluminium lamellen halen en klaar bent u.

Uiteraard hoeft u een keuken plafond van Luxalon® ook nooit meer te witten!

Luxalon plafond keukenUitvoering keuken plafond Luxalon®

Type: 300L
Breedte lamel: 300 mm
Kleur lamel: gebroken wit (RAL 9010)
Kleur nummer: 0281

Afmeting: L 3.50 x B 3.50
Totale oppervlakte: 12,25 m²

Prijs: EUR 1.182,13 incl. BTW (excl. montage)

 

 

Luxalon Plafond KeukenUitvoering keuken plafond Luxalon®

Type: C (gesloten systeem)
Breedte lamel: 225 mm
Kleur lamel: gebroken wit (RAL 9010)
Kleur nummer: 0281

Afmeting: L 3.50 x B 2.80
Totale oppervlakte: 9,8 m²

Prijs: EUR 891,31 incl. BTW (excl. montage)

 

 

 

 

 

Een keuken plafond zoals bovenstaand in úw keuken?

Een Luxalon® keuken plafond wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij u een geheel vrijblijvende offerte toesturen met een prijs voor levering van een plafond zoals bovenstaand. Gebruik hiervoor het contactformulier en ontvang uw offerte!

Keukenplafond offerte aanvragen

 

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

Met een keuken plafond van Luxalon® is bijvoorbeeld een kookeiland nu wel heel gemakkelijk te realiseren.
Toevoer van stroom, leidingen, buizen en rookgasafvoer kunt u nu aan het zicht onttrekken.

Bovendien kunnen de inbouwspotjes achteraf op iedere willekeurige plek worden gemonteerd. U hoeft dus niet vooraf rekening te houden met de aansluitpunten in uw keuken.

Door gebruik te maken van een Luxalon® keuken plafond heeft u nooit meer last van vocht- en condensvorming.

Het plafond neemt de temperatuur van de omgeving over, omdat de Luxalon® plafondpanelen gemaakt zijn van hoogwaardig gecoat aluminium.

Schimmel en zwarte vlekken op uw plafond behoren nu tot het verleden. Uiteraard blijft het wel belangrijk dat u de badkamer zelf goed ventileert door o.a. gebruik te maken van een ventilatierooster in het plafond.

 

Creëer je eigen sfeer

Door gebruik te maken van een aantal accentlamellen in het plafond creëert u zelf uw eigen sfeer. Dit kan door gebruik te maken van een aantal zwarte accentlamellen zoals hiernaast is afgebeeld.
U kunt ook een spiegellamel plaatsen op een willekeurige plaats in uw keuken plafond. Dit geeft al snel een speels effect.

 

Kleuren Luxalon® keukenplafond

Een keukenplafond kunt u in diverse kleuren bestellen. De fabrikant Hunter Douglas heeft een kleurenpallet samengesteld waarop 44 verschillende kleuren getoond worden.

Wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt van de top 6 meest verkochte kleuren voor in een keuken plafond.

Het is van belang om de basis van een keuken zo rustig mogelijk te houden en daarom zijn wij van mening dat u de kleur voor uw keuken plafond het beste kan voorzien van een basis kleur die niet overheersend is.

Een Luxalon® plafond voor in de keuken is in diverse kleuren verkrijgbaar:

Kleurenpallet Luxalon Top 6

Keukenplafond offerte aanvragen