gipsplaten

Gipsplaten

Gipsplaten haalt u eenvoudig online bij Afbouwmateriaal.com.

Wij hebben verschillende soorten gipsplaten in ons online assortiment, zo kunt u kiezen uit hydro gipsplaten deze zijn waterafstotend of u kiest voor novlam gipsplaten deze zijn brandvertragend door de vezels die in de kern zitten van de gipsplaten. Welke gipsplaat u ook kiest wij leveren altijd gipsplaten van de beste kwaliteit.

Gipsplaten zijn ideaal voor de afwerking van wanden en plafonds voor uw woning of gebouw. Gipsplaten staan bekend om hun eenvoudige verwerking.
Gipsplaten bestaan uit een kern van gips met aan beide zijden voorzien van karton.

Gipsplaten hebben verschillende langskant afwerkingen waarvan de gipsplaten met een afgeschuinde langskant de meest gebruikte is. Deze worden aangeduid als de Gipsplaat AK. De gipsplaten met afgeschuinde langskanten zijn voor een naadloze afwerking van de scheidingswanden / metal stud wanden.

Naast de standaard gipsplaten zijn er tevens hydro gipsplaten, welke geïmpregneerd zijn met een waterafstondend middel en daardoor vochtwerend zijn, en novlam gipsplaten, welke voorzien zijn van vezels in de kern en daardoor een verhoogde brandwerendheid hebben.

Lees meer